HTML

Kalandjaim Bristolban

Egy hónapos bristoli nyelvtanfolyamom története.

Friss topikok

Linkblog

2010.07.28. 01:11 Arwald

2. fejezet, melyben szocializálódik

Kedden szerencsére csak 12:40-től van óránk, így vége kénylemesen kialudhattuk magunkat. A csoport szerencsére elég vegyesre sikerült, a legtöbben Spanyolországból, Oroszországból és Taiwanról jöttek, de van pl. német, olasz-szlovén, kínai, portugál és török is. Kis hazánkból eddig még nem talákoztam senkivel, de állítólag mutatóba akad néhány magyar is elvétve. :)

Az órák meglepően gördülékenyen és gyorsan teltek, értettem mindent és mindenkit (habár ez nem volt mindig könnyű, mert a spanyol srácot hallgatva az volt az érzésem, hogy Győzike salgotarjáni angolját hallgatom, az egyik orosz srác pedig megsem próbál angol kiejtést használni, lévén ő orosz, ezért értsék meg így...), valamint megismertük a tanárnőnket, Deborah-t, aki az órák nagy részét fogja nekünk tartani. A lényeg, látszik, hogy érdekes társaság. :)

Az órák után meginterjuvoltam Ark-ot, hogy van-e kedve megnézni a híres nevezetes SS Great Brittan hajót, de mondta, hogy délután az oroszokkal megy valahová. Hát nem voltam túl boldog, hogy már lelépett velük, de hát ez van. Mivel egyedül nem volt kedvem megnézni, ezért inkább a Primarkt felé vettem az irányt. Félúton az üzlet felé, az egyik sarkon hirtelen ismerős arcokat pillantottam meg. A reptéri check-in-nél előttünk várakozó srácot a és keresztanyját. :) Mivel egy irányba mentünk kicsit beszélgettünk, kiderült, hogy békéscsabaiak és sajnos csak egy napra jöttek be városba, de ha már itt voltak és találkoztunk, akkor úgy döntöttünk, hogy együtt elmegyünk és megkeressük a híres hajót. Némi térképnézegetés és egy órás séta után végülis megtaláltuk, de amilyen szerencsém nekem lenni szokott természetesen éppen privát party volt, szóval csak nem tudtuk megnézni. :) Visszafelé a városközpontba még beszélgettünk egy 20 percet, majd mindenki ment tovább a maga útján.

Miután hazaértem nem sokkal Ark is megérkezett és elnézést kért, amiért úgy otthagyott, mondta hogy ő sem volt oda az ötlettől, de sok orosz csak oroszok között érzi jól magát, de igyekszik majd nem állandóan velük lógni. Ámen. Meglátjuk mi lesz ebből. :) De addig gyorsan elhúztunk aludni, mivel már nagyon késő volt és másnap is korán kellett kelnünk.

Szólj hozzá!

Címkék: suli bristol csoportársak


A bejegyzés trackback címe:

https://smalladventuresofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr312181323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása